Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Nu am făcut niciodată sex, pentru că îi este frică și spune că o doare” - Stiri Romania

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Nu am făcut niciodată sex, pentru că îi este frică și spune că o doare”

De când lumea și pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

 

Am 26 de ani și sunt căsătorit de un an cu o fată de 22 de ani. Suntem împreună de 5 ani și în acest timp nu am făcut niciodată sex chiar, nici după căsătorie, pentru că îi este frică și spune că o doare. Toate tentativele au fost în zadar. Am făcut tot, am fost tandru, am servit mese romantice cu muzică lentă, am servit și câte un vin, dar totul în zadar, mai pe scurt Am încercat tot felul de modalități ca să uite și să se relaxeze. Nu vreau să o las pentru că o iubesc mult. Chiar foarte mult. Poți să mă ajuți cu un sfat, te rog?

 

 

Adela răspunde:

Dragul meu,

Dacă nici după ce ai luat-o de nevastă, această fată tot nu scapă de frica de sex, înseamnă că are niște traume serioase pe această temă. Sunt sigură că i-ai explicat că ești și tu bărbat și ai anumite nevoi, dar îmi dau seama cât de delicată e situația, pentru că nu ai cum să-i tot spui asta fără ca ea să devină și mai reticentă. Din fericire pentru ea, are un soț care o iubește și o înțelege. Ce poți tu să faci? Masaj de relaxare ai încercat? După ce face baie, o ungi cu uleiuri pe tot corpul, până când adoarme – dacă s-ar putea. Bănuiesc că – la cât este de stresată – nu agreează ideea de a sta în pielea goală, nici măcar de față cu tine. Dar, încetul cu încetul, ai putea să-i induci această idee: dacă tot nu puteți face nimic, măcar goi și îmbrățișați, sub plapumă, cu lumina stinsă ați putea sta. Toate aceste încercări de a te apropia de ea ar fi bine să fie făcute în glumă, și cred că, în cazul ei, dacă o să faci mișto de tine în primul rând, vei avea rezultate. Însă, abia acum vom vorbi despre asul din mânecă, adevărata metodă prin care șansele de a convinge o femeie sunt foarte mari. Este vorba despre… amorul oral! Printre glume și pahare de șampanie, încearcă și asta. Trebuie să fii extreeem de blând și delicat, tandru și iubitor până la cer în timp ce o faci. Mai întâi o să vrea să fugă, dar încetul cu încetul va sta, pentru că, în mod normal, ar trebui să-i placă. Continuă așa până când se va ruga de tine să-i arăți mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*