Focuri de armă în parcarea unui complex comercial din Capitală. Poliţia a încercat să oprească un şofer care făcea drifturi - Stiri Romania

Focuri de armă în parcarea unui complex comercial din Capitală. Poliţia a încercat să oprească un şofer care făcea drifturi

Un şofer care făcea drifturi în parcarea unui complex comercial din a fost somat de poliţiştii din Sectorul 2 să oprească, însă din cauză că acesta a refuzat au fost folosite focuri de armă.

 

„Tânărul aflat la volan are suspendat dreptul de a conduce, iar autoturismul nu este înmatriculat. La momentul în care poliţia l-a somat, mai mulţi spectatori au încercat să intervină în favoarea conducătorului auto.

Precizam că în zona complexului comercial se înregistrează un real fenomen, multi tineri alegând să execute drifturi în acea zonă, fapt pentru care poliţia va interveni întotdeauna cu fermitate pentru protejarea tuturor cetăţenilor care se află în acel perimetru şi sunt expuşi unui real pericol de a fi răniţi”, transmite Poliţia Capitalei.

Nicio persoană nu a fost rănită, şoferul şi un pasageri fiind duşi la audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*