Un GIGANT MONDIAL vine în România: Pe ce piață vrea să ‘rupă’ totul

Un gigant global cu o tradiție de un secol își consolidează poziția pe piața din România. Prezent în țara noastră din 1990, printr-o rețea de distribuitori, colosul va inaugura prima sucursală.

Este vorba despre Mitsubishi Electric Europe. Compania a deschis, astăzi, prima sucursală în București.

 

„Am decis să consolidăm prezenţa Mitsubishi Electric în Europa investind în România, deoarece piaţa locală a înregistrat în ultimii ani o evoluţie spectaculoasă. Mai mult decât atât economia locală a crescut mult şi considerăm că avem condiţii favorabile pentru consolidarea prezenţei brandului,” a declarat Andrea Veronese, managerul Mitsubishi Electric România, potrivit capital.ro.

Mitsubishi Electric Living Environmental Systems este activ, de peste 30 de ani, în domeniul climatizării şi recunoscut pentru viziunea inovativă, calitatea şi fiabilitate produselor oferite.

„Mitsubishi Electric se bucură de mulţi ani de o prezenţă puternică pe piaţa românească. Investind în această nouă sucursală reconfirmăm angajamentul nostru în regiune şi marcăm începutul unei noi creşteri în Europa de Est” a afirmat Yoji Saito preşedinte şi CEO al Mitsubishi Electric Europe B.V.

Colosul se ocupă cu instalațiile de aer condiționat, cu încălzirea şi tratarea aerului. Serviciile sale sunt folosite atât de persoane fizice în locuințele proprii, cât și de hoteluri, bănci, muzee, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*