Ce sa faci si ce sa nu faci cand ai o aventura de-o noapte

Ai avut vreodata o aventura de o noapte? Sau iti doresti sa ai una? In acest caz iata cateva sfaturi despre ce ar trebui ori nu ar trebui sa faci pentru a nu avea probleme.

Atentie la siguranta

Sexul cu o persoana straina este unul dintre cele mai riscante lucruri pe care le poti face. Prioritatea ta in acest caz este siguranta.

 

Asigura-te ca prietenii tai stiu unde esti (mobilul iti poate fi de folos) si ca ai prezervative la tine. Nu te baza pe partenerul necunoscut pentru asta.

 

 

Atentie la bautura

Orice pisica este neagra noaptea, nu-i asa? Dupa prea multe beri, orice femeie este superba. Insa a doua zi s-ar putea ca zana sa se dovedeasca a fi trecuta bine de prima tinerete.

 

 

Fii onest

Daca te implici in aventuri de o noapte, stii ca este vorba doar despre sex. Adica nu vor fi intalniri in urmatoarele zile. Daca te intereseaza doar distractia si nu sentimentele atunci este perfect. Insa spune-i si partenerei ca tot ce-ti doresti este o partida fierbinte de amor si ca nu esti interesat de inceperea unei relatii serioase.

 

 

Nu o face daca ai baut prea mult

Daca vrei o aventura de o noapte sunt sanse sa vrei sa-ti amintesti experienta. Poate ca alcoolul te va relaxa insa ai grija sa nu te imbeti. Nimeni nu vrea un asemenea partener.

 

 

Pleaca repede

Amandoi ati baut si ati ajuns in pat. Dimineata, de obicei, incepi sa gandesti logic asa ca, inainte sa pui intrebari de genul „Ce naiba s-a intamplat” ori „Cine esti”, pleaca repede.

 

SMS

Daca ati facut schimb de numere de telefon, trimite-i un mic text ii care ii spui cat de bine te-ai simtit. Nimic mai mult, nimic mai putin.

 

Nu lasa nimic in spate

Inainte de a iesi pe usa asigura-te ca ti-ai luat toate lucrurile. Verifica de doua trei ori daca e nevoie pentru a fi sigur ca ai luat tot ce iti apartine.

 

 

Nu merge mai departe

Daca simti ca exista chimie intre voi, ca ar putea avea ceva mai mult decat sex atunci poti incerca ceva insa nu in dimineata in care va treziti in pat.

Ati avut o noapte fantastica, asa ca nu rupeti farmecul cu discutii serioase. Daca si partenerul este interesat atunci poti incerca sa mergeti mai departe insa numai dupa cateva zile de la aventura voastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*