Nuntile sunt luate la bani marunti! - Stiri Romania

Nuntile sunt luate la bani marunti!

Anaf a declarat astazi ca va trimite notificari tuturor ce si-au facut nunta in perioada trecuta si pe cei care isi vor face nuntile pe viitor.
service auto buzau
Ce inseamna perioada trecuta? Aceste vor lua in seamana nuntile organizat acum 5 ani si pana in prezent. Cei din trecut ce si-au organizat deja nunta si cei din viitor vor trebuii sa declare la anaf cati bani au cheltuit cu fotograful si cel care filmeaza evenimentul sau dj-ul sau formatia care a performat la nunta sau plata catre restaurantul unde a avut loc nunta, acestia mai trebuie sa declare cat au dat primariei pentru oficializarea casatoriei si cat au oferit preotului pentru binecuvantarea relatiei.

Toata treaba asta, din punctul meu de vedere, va scumpi toate serviciile oferite de prestatorii de servicii. Acestia sa ofere bon la fiecare eveniment trebuie sa ceara mai mult pentru a deduce TVA si toate indatoriile unei societati catre stat( contabil circa 300 lei pe luna, la un angajat care are salariul minim pe economie angajatorul trebuie sa plateasca circa 43% in plus pentru contributiile angajatului) si toate acestea sunt neclare pentru ca evenimentele sunt sau nu sunt.

Asteptam mesajele voastre sa ne spuneti daca e bine venita sau nu aceasta lege!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*