3 lucruri care iti spun ca esti la un service auto de incredere! - Stiri Romania

3 lucruri care iti spun ca esti la un service auto de incredere!

Este greu sa gasesti un mecanic bun si de incredere care sa nu te traga pe sfoara doar pentru ca el nu are de lucru sau pentru ca nu stie. Multi soferi au povestit pe internet despre exprientele lor si asta a ajutat soferii sa se fereasca de belele. Un service auto bun se respecta din tote punctele de vedere.

In primul rand, locul trebuie sa arate impecabil si pe exterior si pe interior, sa aiba bannere pe exterior cu sigla service-ul iar mecanicii sa poarte mereu salopete de lucru personalizate, asta denota o seriozitate si o atentie asupra fiecare amanunt. Asta inseamna ca oamenii nu lucreaza in haos si dezordine si merita sa iti lasi masina pe mana lor.

In al doilea rand service-ul respecta toate programarile si le onoreaza de fiecare data cat se poate de atent. Clientul este importanta ca afacerea sa functioneze si sa aiba profit, iar fidelizarea clientilor trebuie intotdeaua folosita. Mecanicii si toti angajatii trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se comporte bine cu clientii pentru ca ei sunt prima linie pe care o are clientul cu tot ceea ce reprezinta serviceul auto.

In al treilea rand serviceul auto trebuie neaparat sa fie autorizat RAR, mai exact sa fie inregistrat, acreditat si ologat de REGISTRUL AUTO ROMAN. RAR este orgasnismul desemnat de Ministerul Transporturilor din Romania pentru a tine evidenta tuturor cei ce activeaza in acest domeniu si pentru orice problema pe care o ai cu service-ul trebuie sa actionezi legal.

Mecanicul trebuie sa te anunte daca observa uzura la anumite piese auto si sa va ceara acordul daca vreti sau nu sa fie schimbata acea piesa si nu sa o schimba si apoi la final sa ceara banii. Dumneavoastra aveti tot dreptul sa aveti ultimul cuvant de spus asupra masinii dumneavoastra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*