Efecte benefice mai puțin știute ale activității sexuale - Stiri Romania

Efecte benefice mai puțin știute ale activității sexuale

În relația de cuplu de cuplu activitatea sexuală joacă un rol deosebit, însă efectele benefice se răsfrâng asupra întregului organism.

Acum în plin sezon al gripei, dacă vrei să te menții sănătos, puternic și fără să ai parte de nici un fel de durere, specialiștii afirmă că activitatea sexuală regulată îți poate fi de mare folos.

Și asta deoarece sexul ajută organismul să se vindece mult mai repede și mai bine. Chiar dacă pare bizar, relațiile, corpul, în special inima au nevoie de vindecare și nu ne referim la neaparat la tratamentul medicamentos.

Activitatea sexuală ajută la regenerarea celulară, responsabilă de această acțiune fiind oxitocina eliberată în organism în timpul actului sexual.

Te scapă de durerile de cap
Cercetătorii care au studiat acest aspect, studiu publicat ulterior în jurnalul Cephalgia a concluzionat faptul că activitatea sexuală te ferește de neplăcutele migrene și contribuie la ameliorarea oricărei dureri existente în organismul uman.

Astfel că vei avea de câștigat o porție de sănătate cât și consolidarea relației cu partenerul de cuplu, mai ales că momentele de intimitate ajută la fortifierea legăturii și crearea unui spațiu intim extrem de valoros. Nu mai punem în discuție faptul că ajută la eliminarea stresului și relaxarea musculară.

sursa: click.ro

Codin blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*